Vem är jag?

Jag heter Anna och mitt intresse för läsning och böcker har funnits där så länge jag kan minnas. Intresset har dock varierat ordentligt genom åren, från att läsa flera böcker i veckan till att inte läsa alls. När jag var yngre var jag medlem i flera bokklubbar och läste på löpande band. Senare i livet har jag haft perioder då jag knappt läst en bok, då jag inte haft ro att sitta ner och läsa. Numera försöker jag läsa så mycket jag kan. Men intresset för böcker brottas med andra intressen, jobbet och familjen., så det blir inte riktigt lika många böcker som jag önskat. Men oavsett så älskar jag att krypa upp i soffan med en riktigt bra bok och försvinna in i bokens värld!

Jag har också alltid haft ett stort intresse för att skriva och min stora dröm som yngre var att bli författare. Som yngre skrev jag jämt, både ensam och tillsammans med vänner. Jag skrev i alla lägen och det blev sida upp och sida ner i min dagbok, långa och korta noveller och berättelser om svindlande tonårsförälskelser, kärlek och sex, svävande städer, spöken och mystik och det kändes som fantasin aldrig skulle ta slut. Idag blir det tyvärr inte så mycket skrivande som jag önskat, bara ett och annat protokoll från bostadsrättsföreningens möten, lite bloggande och en hel massa to-do- och shoppinglistor. Men författardrömmen finns fortfarande kvar någonstans långt där borta och vem vet, jag kanske tar tag i det där en dag?

Anledningen till att jag startade just denna bloggen var att som nybliven mamma kände jag att hela livet plötsligt handlade om att bara vara mamma och väldigt lite om att vara Anna. Jag försökte hitta en balans mellan dessa två roller under den där första tiden som mamma. I många år hade jag bloggat på olika ställen och det kändes snabbt tomt att inte skriva av sig på Internet ibland. Samtidigt kände jag ingen motivation att skriva om mitt liv som mamma. Funderade och insåg att jag kunde skriva om något annat som betyder mycket för mig, nämligen böcker! Så på den vägen är det att jag startade Annas Bokhörna... 


Har du ett boktips? 
Vill ni ge mig feedback? 
Har ni frågor eller tankar om mig? 
Om bloggen? 
Om böcker eller vad som helst? 


Kontakta mig på:  annizzen@gmail.com
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar