fredag 1 februari 2013

Bokrean närmar sig!

Nu är det äntligen februari och det betyder att det snart är dags för årets bokrea. I år börjar rean den 26:e februari, men håll utkik på de olika boksajterna - snart kan man börja förhandsboka sina böcker inför rean!

Förr handlade jag alltid massor av böcker på bokrean och trängdes ute i affärerna den där allra första dagen. Det var på den tiden jag tvunget ville ha alla böcker inbundna. Men ju mer jag började läsa, ju dyrare blev det att enbart köpa inbundna böcker och då gick jag mer och mer över till pocket istället. Men då tappade bokrean också lite av sin charm, för det innebär att jag numera kan köpa böckerna när som helst på året och precis när jag känner för det och behöver inte vänta tills bokrean drar igång.

Men visst blir det alltid en och annan bok på rean ändå - det är svårt att låta bli när man älskar böcker! Men numera trängs jag sällan ute i butikerna, det är ju väldigt bekvämt att bara sitta framför datorn och klicka hem det man vill ha! Brukar ni handla på bokrean?

1 kommentar:

  1. Jag trängdes mer i butikerna förr, nu tycker jag att man ibland kan hitta böcker som är på "rea" lika billigt någon annanstans men jag vet inte.. Gillar inte rea överlag heller, för hade jag velat ha något så hade jag köpt det till fullpris, på rea kan jag köpa något som jag egentligen inte behöver/vill ha bara för att det är billigt.

    Men bokrean, den har fortfarande sin charm!

    SvaraRadera