torsdag 16 oktober 2014

Delade hemligheter - L. Marie Adeline

Boktitel: Delade hemligheter - en S.E.C.R.E.T-roman
Originaltitel: S.E.C.R.E.T Shared
Författare: L. Marie Adeline
Översättning: Hanna Svensson
Förlag: Albert Bonniers förlag
Bandtyp: Inbunden, E-bok
Antal sidor: 287
Utgiven: 2013
Serie: S.E.C.R.E.T, bok 2
Genre: Erotisk skönlitteratur, Romantik/Kärlek, Utländsk skönlitteratur
Finns att köpa på: AdlibrisBokusCDON

Handling: Livet har förändrats för Cassie sedan hon upptäckte SECRET, det hemliga sällskapet där kvinnor hjälper varandra att förverkliga sina erotiska drömmar. Det har blivit dags för henne att ta hand om gruppens senaste medlem, Dauphine Mason. 
Dauphine är trettioett år och äger en vintagebutik i New Orleans. Hon har knappt tid att tänka på sig själv och känner sig osäker efter ett dåligt förhållande. För att övervinna sina rädslor måste hon lämna det gamla bakom sig, och när hon låter sina fantasier ta över, vaknar hennes inre glöd till liv igen. 
Delade hemligheter för oss djupare in i SECRETs hemliga värld. Cassie är nu en av dem som värvar män som medhjälpare till sällskapet, och hennes resa genom Dauphines drömmar förändrar också henne själv. Vi får följa med på gatorna i New Orleans och Buenos Aires, och den här gången är fantasierna ännu vildare och insatserna ännu högre. 


Mina tankar: Jag läste denna boken för några veckor sedan och jag måste erkänna att det inte är en bok som väcker några speciella tankar hos mig. Läste den första boken i denna serien (S.E.C.R.E.T - Det hemliga sällskapeti början av året och tyckte det var en lättsam och lite smått underhållande bok för stunden. Om det inte hade varit för den första bokens lite oväntade slut, så hade jag nog aldrig skänkt den en tanke igen. Men när jag snubblade över andra boken, så kom jag ihåg det där oväntade slutet och satte igång att läsa. I denna boken får man fortsätta att följa huvudkaraktären Cassie som man lärt känna i första boken, men även den osäkra egenföretagaren Dauphine. Dessutom får man veta lite mer om den mystiska organisationen som ordnar erotiska fantasier för kvinnor som behöver hitta sig själv. Känslan och handling i boken är lik den i den första, även om jag faktiskt gillade den första boken bättre. Men har man läst den första så kan jag tycka det kan vara värt att lägga en stund på denna boken också! Gillar man erotisk litteratur som helt är på kvinnans villkor, så kan dessa böckerna passa!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar